Svensexabidrag till portföljen

I maj månad så ordnade mina fantastiska vänner en lika fantastisk svensexa för mig. För att göra en lång historia kort så inleddes "svensexan" med en aw där jag i slutändan, efter att vännerna försvunnit en efter en av olika skäl och anledningar, befann mig ensam kvar med notan. Polletten ramlade ner och jag insåg att jag blivit blåst, till personalens stora förtjusning.

Morgonen därpå började så den riktiga svensexan med ett abrupt uppvaknande av att ett helt gäng polare stod i sovrummet. Så det var bara att maka sig upp, svida på sig och därefter följa med på en otroligt rolig svensexa i goda vänners lag.

På vårt efterföljande bröllop kom historien om "blåsningen" upp och med löfte om återbetalning av fredagsnotan mot att ett inlägg publicerades på bloggen. Då jag gillar pengar gick jag givetvis med på denna deal 😊

Sagt och gjort, pengarna kom in på Avanza-kontot och omsattes till 3 st Balder-preffar som delar 20 kr aktie/år, vilket till köpkursen 350,50 kr motsvarar avkastning på 5,7%. Kommer att göra gott i portföljen på lång sikt med tanke på ränta-på-ränta-effekten!

Jag lyfter på hatten, bockar och bugar för en fantastisk svensexa, bröllopsfest och ett generöst bidrag till portföljen!


Kommentarer