Om mig

Man, i skrivande stund mellan 35-40 år och boende tillsammans med frugan i Mellansverige.

Syftet med bloggen är att förhoppningsvis inspirera någon där ute att börja handla med aktier, så som jag inspirerades i början av 2016 när jag på allvar började med att bygga upp en långsiktig portfölj istället för att "chansköpa" vissa aktier och hoppas att värdet på dessa skjuter i höjden. Ibland har taktiken lyckats, men i några fall misslyckats.

Vis av dyrköpt erfarenhet har jag lagt om kursen och numera köper jag regelbundet aktier i bolag som ger en stabil utdelning(stillväxt), lutar mig tillbaka och låter ränta-på-ränta-effekten sköta resten. Har därför sålt av gammal surdeg (tex Briox) men valt att behålla Formpipe, ett bolag som jag tror på långsiktigt och som är den enda återstoden av "gamla portföljen".

På bloggen kommer jag inte att fokusera på analys, detta gör många andra bloggare så mycket bättre utan jag kommer mer redovisa portföljens utveckling. Ser bloggen som en extra driftkraft ifall att motivationen att regelbundet handla på mig aktier skulle börja svikta.

Som person är jag till naturen sparsam och undviker helst fasta kostnader. Har därför varken bil eller gymkort i nuläget. Istället är det cykel, löpning och utomhusgym som gäller. Mig veterligen har ännu ingen dött av för mycket frisk luft!

Kommentarer